Jouw Dokters

 

Kathleen van den Brink studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze werkte bij ’s Heerenloo en Ipse-de Bruggen en nu bij Middin in Den Haag.

Bekijk het profiel van Kathleen van den Brink op Linkedin

 

 


 

Margriet van DuinenMargriet van Duinen studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte bij de Hartekampgroep, Ons Tweede Thuis en tegenwoordig bij Cello in Haaren. Margriet heeft samen met Michiel Jouw Dokter opgezet.

Bekijk het profiel van Margriet van Duinen op Linkedin

 

 


 

Talitha van den Heuvel studeerde Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Ze werkte bij de Hartekampgroep, Cordaan en tegenwoordig bij ’s Heerenloo in Ermelo.

Bekijk het profiel van Talitha van den Heuvel op Linkedin

 

 


 

Jan van der Plas studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam en werkte tijdens zijn opleiding bij ’s Heerenloo in Noordwijk. Tegenwoordig werkt hij bij het FACT-team van Pallier en bij de Parnassia Bavo Groep beide in Den Haag.

Bekijk het profiel van Jan van der Plas op Linkedin

 

 


 

 Corina Vermoen studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam . Ze werkte bij de ASVZ en Zuidwester en tegenwoordig bij SDW in Roosendaal.

Bekijk het profiel van Corina Vermoen op Linkedin

 

 


 

Michiel Vermaak studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte bij de ASVZ en ’s Heerenloo en tegenwoordig bij Zuidwester. Michiel heeft samen met Margriet Jouw Dokter opgezet.

Volg Michiel Vermaak op Twitter Linkedin_button_w154_h72